Mejeriproduktion
Forarbejdning
Bagning
Pølsefremstilling
Vinfremstilling
Destillation
Ølbrygning
Hjem og Have
Termometre
Antal pr. side:
Sorter:
Pålægsnet med dimensioner 18 cm x 3 m, med termisk modstandsdygtighed op til 220°C
4,88 EUR
1,63 EUR/m
Bakteriekulturer til modnet kød, 2 g
2,50 EUR
1250,00 EUR/kg
Vakuumforsegler - premium LED
83,29 EUR
83,29 EUR/stk.
Svinetarme 28/30 mm og fåretarme 18/20 mm - sæt
12,28 EUR
0,31 EUR/m
Naturlige svinetarme 28/30, 15m
8,07 EUR
0,54 EUR/m
Fåretarme - fi 22/24 mm, på strimler, 15 m
7,69 EUR
0,51 EUR/m
Fåretarme på strimler 20/22, 15 m
7,44 EUR
0,50 EUR/m
Naturlige fåretarme kal. 18/20 mm, 91 m
20,25 EUR
0,22 EUR/m
Naturlige fåretarme kal. 18/20 mm, 20 m
6,89 EUR
0,34 EUR/m
Naturlige svinetarme kal. 28/30 mm, 20 m
6,30 EUR
0,32 EUR/m
Bakteriekulturer til modnende pølser, 2 g
Hvidt pølsenet med dimensioner 12,5 cm x 5 m, med termisk modstand op til 220°C
7,14 EUR
1,43 EUR/m
Kaliumnitrat til saltning af kød, 100 g
3,09 EUR
30,90 EUR/kg
Udskiftningspakninger til vakuumforsegler 320624
3,44 EUR
1,72 EUR/stk.
Kaliumnitrat til saltning af kød, 20 g
1,24 EUR
62,00 EUR/kg